Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (12)


Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

mrazcsabaKedves Barátaink, Partnereink!

Fájó szívvel tudatjuk, hogy cégünk ügyvezetője,
Mráz Csaba 2012. december 24-én családja körében, életének 46. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Teste elhagyott minket, szellemisége, lelke azonban itt marad velünk. Örökségül hagyta nekünk terveit, pozitív életszemléletét. Az általa megkezdett munkát égi felügyelete mellett folytatjuk tovább.

MaxDesign Marketing Kft.

Köszönöm mindenkinek, hogy Csabát velünk együtt utolsó útjára elkísérte; tiszteletét, szeretetét kifejezte, gyászunkban osztozik.

Tarczi Eszter

Emlékek és Gondolatok

Ide várunk minden olyan hozzászólást, történetet, melyek segítenek az emlékét őrizni!

 • 2013-01-09., 13:11
  Mészáros László
  Szia Csabi, Kollégáim nevében is szeretném megköszönni, hogy nem csak korrekt és megbízható ügyfelünk voltál, hanem tiszteletbeli Kvazar-osként tagja a közösségünknek is. Sokat segítettél az ötleteiddel, éreztük, hogy szíveden viseled a sorsunkat. A rendezvényeinken is állandó résztvevő voltál, nem ismerek olyan embert, aki ne kedvelt volna a társaságból. Partnerként azon ritka emberek közé tartoztál, aki mindig többet tett, mint ami egy szerződésben, megállapodásban, megrendelésben benne volt. A céges dolgok mellett magánemberként is megtaláltuk egymással a közös hangot, megőrzöm a közös emlékeket, van azért belőle elég sok, ahhoz képest, hogy egy éve ismertük egymást. Szóval hiányozni fogsz nekem, a kollégáknak, a cégnek - nem felejtünk! Isten Veled Csabi! Mészáros "Mészi" László Kvazar-Micro CEE Kft.

  Válasz
 • 2013-01-10., 19:17
  Szigeti Éva és Simon Péter/Egészség Service Group Kft.
  Közös családi ismerettségünk révén,a problémáiddal kerestél meg bennünket. Első találkozásunk után viszont már mindig mi fordultunk hozzád,gondjainkkal,terveinkkel. Ilyen ember voltál,aki folyton csak adott: Jókedvet,pozitív gondolatokat,ötleteket, új lehetőségeket és mindig önzetlenül tetted ezt! Köszönjük a barátságod,az emberséged,a munkád,a sok hasznosat amit Tőled tanultunk és legfőképpen ,hogy megismerhettünk! Soha sem felejtünk el,gondolatban mindig velünk leszel! Isten Veled Csaba!

  Válasz
 • 2013-01-12., 17:12
  Takáts-Rezsu Emese
  Drága Csabi! Milyen furcsa most itt írni Neked, de jól esik nagyon! Amikor ide költöztünk Te és családod elsők között volt,akik nyitottak felénk. Nem kellett sok idő, hogy megtaláljuk a közös hangot. Az a sok pozitív energia, ami belőled áradt, talán nem is vetted észre, de nagy hatással volt ránk. Büszkén mondhatom, hogy a barátunk voltál, vagy...Mindenki arról beszél, hogy milyen segítőkész voltál, és tényleg...Önzetlen, őszinte, egyenes ember! Soha nem tudjuk már meghálálni neked, amit Hangáért tettél. Azt hiszem itt sokan Neked köszönhetjük a barátságunkat, mert egy igazi központi figura voltál, aki mindenkit összehozott, mindenkivel. Csabi, Csabi...Sajnálom, hogy már nem biciklizünk át együtt Szentendrére (pedig végre én is mehetnék), sajnálom, hogy már többet nem látunk itt kutyát sétáltatni, sajnálom, hogy többet már nem ülsz a teraszunkon, sajnálom, hogy többet nem hívsz fel, hogy kellene egy kis zsemlemorzsa... Sajnálom, hogy szilveszterkor már nem aludtál itt a kanapén...Ígérem soha nem felejtünk el! Hogy is tudnánk, hiszen ott vagy a kis Míra és Milán minden tekintetében. Köszönünk mindent! Érezd olyan jól Magad most is, mint mikor még köztünk voltál! Isten Veled Csaba! Mesi, Peti, Hanga És Boti

  Válasz
 • 2013-01-13., 18:06
  Sulyok Andrea
  Drága Csaba! Én igazából Esztert ismerem. Tudom mit jelentett Ő neked és Te neki. Szerelmet, szeretetet, biztonságot, családot és két gyönyörű gyereket. Az ő fájdalmukban osztozom. „Hívták, hát elment, nem köszönt senkinek, neki már nem fogja kezét soha senki meg. Könnyeid törlöd, mikor felnézel az égre, gondolatban lesz veled drága személye.” Tudom, hogy mindig vigyázni fogsz rájuk! Isten Veled! Sulyok Andrea

  Válasz
 • 2013-01-13., 21:52
  Nagy Tivadar
  A mély gyász, amelyet egy szeretett lény halálakor érzünk, abból a megérzésből fakad, hogy minden egyénben rejlik valami leírhatatlan, valami, ami csak rá jellemző, és ezért teljességgel pótolhatatlan. Isten Veled Csabi. Tivadar és családja

  Válasz
 • 2013-01-15., 12:43
  Sivó Annamária (Főtaxi Zrt navében)


  Válasz
 • 2013-01-16., 09:37
  Garda Péter
  Tegnap volt 2 hónapja, hogy ott voltunk - Hallgattuk a zenét, ittunk pár sört és másnap minden létező közlekedési szabályt áthágva hazajöttünk - menni kellett a gyerekért... Csak Neked szól.

  Válasz
 • 2013-04-04., 06:59
  Tibi
  "Csabi. Bár sosem hitted el, hogy zongorázni próbálok, ezt a dalt a Te emlékednek ajánlom... Hallgasd fentről, s gondolj ránk..."

  Válasz

Megemlékezés írása


5 + 9 =